понеделник, 9 май 2011 г.

About

Нека погледнем от друг ъгъл към града ни и да бъдем благодарни за всички положителни неща, които ни дава всеки ден и на които до този момент не обръщаме толкова внимание. Може да не е най-добре поддържаният и чист град в Европа, и трафикът е ужасен, но...

Има таксита 24 часа в денонощието почти навсякъде из града, които биха те откарали навсякъде (E, срещу съответната сума, но поне такситата-ментета намаляха!).

София е достатъчно голяма за да не ти се налага да се засичаш с нито едно от бившите си гаджета, освен ако не се случи прецедент или не обичате едни и същи места! И едновременно с това не е прекалено голяма, за да не можеш да намериш някого, когото търсиш.

Заведенията са повече от всичко останало в града, което в превод значи, че при желание (което знаем, че никога не ти липсва), може да си направиш дълга и луда нощ!

В София е сравнително лесно да намериш денонощна аптека, магазин за цветя или нещо за хапване в четири през нощта.

Столицата ни съчетава в себе си невъобразимо множество от стилове, което означава, че трудно може да ти омръзне. Тя все още има своите просторни паркове и прекрасната гледка към Витоша, но ги допълни с големи бизнес-комплекси.

В София са необходими само малко повече пари и познати, за да се завърти бизнес. Е, въображението също не е излишно. След това ще можеш да си позволиш неподозирани глезотийки и удобства.

Не можем да не споменем все пак, че в София са най-красивите жени, най-добрите заведения, най-скъпите магазини и коли - изобщо в София май всичко е най...

Да, тази гледна точка може да се стори на някои едно твърде добро пожелание, но светът не винаги трябва да бъде толкова черен, нали? Гледай положително на мястото, в което си избрал да живееш и да работиш или да учиш. Така ще се чувстваш по-щастлив! Бъди позитивен и отворен към всяко ново и интригуващо преживяване, което София може да ти предложи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар